Radionica s roditeljima – 15.2.2020.

25/02/2020 Nema komentara Stipan

I ove subote, 15. veljače 2020. u popodnevnim satima, u samostanu sestara milosrdnica bilo je dinamično. Opet je informatička radionica na redu. U dvorani su se okupili volonteri i učenici kako bi nastavili otkivati male informatičke tajne…

Paralelno s radionicom roditelji su opet imali priliku kroz razgovor, razmjenu iskustava i molitvu također otkrivati tajne, nalaziti i nove snage, možda i nove puteve – kako prolaziti kroz dane koje nam Otac nebeski dariva. Oprostiti, blagoslivljati, ljubiti! – stvarnosti su koje nam često izmaknu, a bilo bi dobro svakodnevno vježbanje. Tako bi nam i te dobre navike sigurno koji put dobro došle i kao planinarski štap po strminama života. Neka dobri Bog učini da tako bude! (smg)