Radionica izrade prirodnih balzama – 22.2.2020.

25/02/2020 Nema komentara Stipan

U subotu 22.2.2020. u samostanu sestara milosrdnica održana je malo drugačija edukativna radionica, ali svakako poučna i zanimljiva –  radionica izrade prirodnih balzama! Ova je još jedna u nizu radionica organiziranih u sklopu projekta Prijatelj u potrebi, financiranog od strane Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ovom radionicom uspjeli smo pokazati (i dokazati 🙂 ) učenicima da kemija može biti vrlo praktična i zabavna!

Učenici su uz stručno vodstvo izvršili pripremu i izradu prirodnih balzama za njegu usana. Malo je reći da su bili oduševljeni! 🙂

Učenici nestrpljivo iščekuju iduću radionicu na kojoj će izrađivati sami kupke od prirodnih sastojaka.