Radionica izrade sapuna – 29.2.2020.

06/03/2020 Nema komentara Stipan

Nakon uspješno provedene radionice “Izrade balzama za usne od prirodnih materijala”, u subotu 29.2.2020.g., naše vrijedne članice Ena i Ema naučile su učenike izraditi prirodne sapune i kupke… 🙂

Ove radionice su edukativnog i zabavnog karaktera, a provode se u sklopu projekta “Prijatelj u potrebi” financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

S obzirom na to da su ove radionice izazvale veliki interes učenika, planiramo provoditi više radionica na kojima će učenici moći sami izraditi stvari koje koriste u svakodnevici. Na ovim radionicama učenici izražavaju svoju kreativnost te stječu praktično znanje koje moju nastaviti samostalno primjenjivati.