Radionica s učenicima – Film: Svemogući Bruce

12/03/2020 Nema komentara Stipan

U subotu 7.3.2020.g. zajedno s učenicima pogledali smo film Svemogući Bruce.

Film Svemogući Bruce govori nam o čovjeku koji se samo žali Bogu da ga zanemaruje te da se brine samo za njegovog suparnika. Tada Bog pozove Brucea u svoj ured da mu da svoje moći pa da vidi kako je to održavati cijeli svijet. Bruce skoro uništi Zemlju, a onda se pojavi spoznaja o tome kako je teško biti Bog i održavati sve u redu.

Film je nasmijao učenike, ali i potaknuo na razmišljanje o susretu Boga i čovjeka. Poslije filma svoje dojmove su podijelili i “raspravili” sa č.s.Gracijanom 🙂

Ova radionica je održana u sklopu provedbe projekta Prijatelj u potrebi, financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.